Gazpacho

Előkészítés
0 min
Főzés
20 min
Hideg zöldségleves.
Hozzávalók (1 adag)
6db paradicsom
1db kígyóuborka
2db kápia paprika
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 szelet szikkadt kenyér
1ek almaecet
3ek olívaolaj
só, bors
Elkészítés
1. lépés
A paradicsomokat az alján vékonyan keresztbe bemetszük.2. lépés
Forrásban lévő vízbe tesszük fél percre, majd tegyük át jéghideg vízbe, így könnyen lehúzhatjuk a héjukat.3. lépés
Az így meghámozott paradicsomot feldaraboljuk a többi zöldséggel együtt. Tegyünk félre egy keveset a zöldségekből feltétnek , a többit botmixerrel összeturmixoljuk.4. lépés
12-24 órára tegyük be a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek.