Pástétom húslevesben főtt zöldségből és húsból

Előkészítés
5 min
Főzés
5 min
Húsleves maradékból ízletes pástétom. Maradékmentés felső fokon.
Hozzávalók (2 adag)
50g majonéz
1tk dijoni mustár
50ml húsleves alaplé
2db sárgarépa (húslevesben főtt)
1db fehérrépa (húslevesben főtt)
100g zeller (húslevesben főtt)
2db csirkeszárny (húslebesben főtt)
1db farhát (húslevesben főtt)
csipetnyi kurkuma (opcionális)
só (ízlés szerint)
Elkészítés
1. lépés
Igazából nem kell komolyan venni a hozzávalók mennyiségét. Mindenből annyit használjunk amennyi van, vagy épp amilyen az ízlésünk. 2. lépés
Az alaplén kívül mindent a turmixba teszünk, és leturmixoljuk. Nagy eséllyel ez nem fog menni, ezért annyi alaplét adjunk hozzá, hogy fellazítsuk az állagát, és a gép leturmixolja.3. lépés
Opcionálisan egy csipetnyi kurkumát is hozzádhatunk, amitől szép sárga színe lesz.4. lépés
Sózzuk ízlés szerint, pirítóson, vágott petrezselyemmel tálaljuk.5. lépés